PROJE MÜDÜRÜ

Tam Zamanlı
Daimi

Görev Tanımı
•    Etkinlik veya yemek hizmeti projelerini baştan sona planlamak.
•    Müşteri talepleri doğrultusunda hizmet kapsamını belirlemek.
•    Zaman çizelgesi, bütçe ve kaynak planlaması yapmak
•    Ekip arasında görev dağılımını yapmak ve performansı denetlemek.
•    Gerekli durumlarda personel temini ve eğitim süreçlerini yürütmek.
•    Gıda güvenliği ve hijyen yönetmeliklerine uygunluğu sağlamak ve sunulan hizmetin kalitesini sürekli olarak denetlemek.
 

Nitelikler 
•    Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (Gıda Mühendisliği, Gıda Teknikerliği vb.),
•    Catering, organizasyon, otelcilik veya toplu yemek sektöründe en az 3 yıl deneyim sahibi olmak,
•    Proje yönetimi, operasyon planlama, bütçe yönetimi konularında bilgi sahibi olmak.
•    Gıda güvenliği, hijyen yönetmelikleri ve iş sağlığı-güvenliği standartlarına hâkim olmak.
•    Catering ekipmanları, sunum teknikleri ve menü planlaması hakkında bilgi sahibi olmak.
•    Bursa’da ikamet eden/ edebilecek olan.

BURSA / NİLÜFER
Yönetim
Catering ve Hazır Yemek

İş Başvuru Formu