PROJE MÜDÜRÜ
Görev Tanımı
• Etkinlik veya yemek hizmeti projelerini baştan sona planlamak.
• Müşteri talepleri doğrultusunda hizmet kapsamını belirlemek.
• Zaman çizelgesi, bütçe ve kaynak planlaması yapmak
• Ekip arasında görev dağılımını yapmak ve performansı denetlemek.
• Gerekli durumlarda personel temini ve eğitim süreçlerini yürütmek.
• Gıda güvenliği ve hijyen yönetmeliklerine uygunluğu sağlamak ve sunulan hizmetin kalitesini sürekli olarak denetlemek.
Nitelikler
• Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (Gıda Mühendisliği, Gıda Teknikerliği vb.),
• Catering, organizasyon, otelcilik veya toplu yemek sektöründe en az 3 yıl deneyim sahibi olmak,
• Proje yönetimi, operasyon planlama, bütçe yönetimi konularında bilgi sahibi olmak.
• Gıda güvenliği, hijyen yönetmelikleri ve iş sağlığı-güvenliği standartlarına hâkim olmak.
• Catering ekipmanları, sunum teknikleri ve menü planlaması hakkında bilgi sahibi olmak.
• Bursa’da ikamet eden/ edebilecek olan.