GIDA MÜHENDİSİ

Tam Zamanlı
Daimi

Görev Tanımı
•    Yemek üretim süreçlerini planlamak, denetlemek ve üretimin reçetelere uygun şekilde yürütülmesini sağlamak.
•    Günlük menü planlamalarında beslenme dengesi, kalori ve porsiyon kontrolünü denetlemek.
•    Gıda hammaddelerinin kabulünden son ürüne kadar tüm süreçlerde kalite kontrol uygulamalarını yürütmek.
•    Üretim sırasında kullanılan ekipmanların hijyen ve sanitasyon kurallarına uygunluğunu sağlamak. 
•    ISO 22000, HACCP ve ilgili gıda güvenliği sistemlerine uygunluk sağlayacak şekilde süreçleri yönetmek.
•    Üretim alanlarının, personelin ve ekipmanların hijyen kontrollerini düzenli olarak yapmak.
 

Nitelikler
•    Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümünden mezun,
•    Tercihen ISO 22000, HACCP ve benzeri gıda güvenliği sistemleri konusunda eğitim sertifikalarına sahip,
•    Dikkatli, disiplinli ve sorumluluk sahibi,
•    Takım çalışmasına yatkın, üretim personeliyle etkili iletişim kurabilen,
•    Hijyen ve kalite standartlarından taviz vermeyen bir çalışma anlayışına sahip,
•    Analitik düşünebilen ve sorunlara çözüm odaklı yaklaşan,
•    Kocaeli’nde ikamet eden/ edebilecek olan.
 

KOCAELİ / KÖRFEZ
Üretim
Catering ve Hazır Yemek

İş Başvuru Formu